Україна вперше демонструє військову техніку на виставці у Філіппінах

Україна вперше демонструє військову техніку на виставці у Філіппінах

Укрінформ
Продукцію українського оборонно-промислового комплексу вперше презентують на Міжнародній виставці та конференції з оборони і безпеки ADAS-2018.

Захід відбувається у столиці Філіппін – Манілі, повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

"На виставці продукцію українського ОПК "Спецтехноекспорт" демонструє з використанням сучасних технологій, за допомогою відео у форматі віртуальної реальності. Відвідувачі українського стенду знайомляться з сучасними зразками вітчизняної техніки, серед них - БТР-4МВ від ДП "ХКБМ імені Морозова", 3D радар 80К6Т, розроблений КП "НВК "Іскра", багатоцільові транспортні літаки Ан-132 і Ан-178 від ДП "Антонов", самохідний міномет калібру 120 мм на базі шасі бронеавтомобіля Барс-8 від ДП "Укроборонсервіс", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укроборонпром представляє свої розробки на ADEX-2018

Українська делегація, яку очолює Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Філіппіни за сумісництвом Олександр Нечитайло, зустрілася із президентом Філіппін Родріго Дутерте. Йшлося про прискорення підписання угоди про військово-технічне співробітництво з Україною.

Президент Філіппін оцінив участь України у виставці ADAS-2018 як надзвичайно важливу для розвитку двостороннього співробітництва.

Нагадаємо, "Спецтехноекспорт"розвиває співпрацю з філіппінськими партнерами в оборонній сфері з 2016 року. Найбільш інтенсивна комунікація відбувається за напрямками бронетехніки, радарів та систем протиповітряної оборони, кораблебудування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-