Razer планує випустити другий ігровий смартфон

Razer планує випустити другий ігровий смартфон

Укрінформ
Минулого року компанія Razer випустила свій перший Android-пристрій, задавши тенденцію «ігрових смартфонів». Тепер компанія підтвердила розробку другої моделі гаджета.

Про це повідомляє Android Authority.  

Перший Razer Phone був випущений у листопаді минулого року і, можливо, що друге покоління компанія анонсує в кінці осені 2018 року. Імовірно, що пристрій отримає процесор Snapdragon 845 та новий безрамковий дисплей.

З успішним запуском Razer Phone в кінці 2017 року, компанію стали позиціонувати як родоначальника галузі ігрових смартфонів.  Мобільний пристрій для геймерів створив абсолютно нову категорію гаджетів.

Компанія дуже задоволена успіхом першого покоління Razer Phone, який був випущений обмеженим тиражем, і отримав дуже позитивні відгуки на міжнародному рівні.

Читайте також: Razer випустить комп‘ютерну мишку для шульги

Також в звіті Razer про доходи згадується, що компанія планує перенести частину свого програмного забезпечення та послуг з ПК на мобільні пристрої. До кінця ще не зрозуміло, що це означає, але, можливо, у Razer є плани по підключенню смартфона до комп'ютера для ігрового процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-