Tesla створила бездротовий повербанк

Tesla створила бездротовий повербанк

Фото
Укрінформ
Відома компанія Tesla, яка займається розробкою електромобілів, вирішила вийти ще й на ринок мобільних гаджетів. Вона створила повербанк з технологією бездротової зарядки.

Про це повідомляє The Verge. 

Називається зарядний пристрій Tesla Wireless Charger. Він розрахований на IOS та Android-гаджети з підтримкою стандарту Qi.

По дизайну бездротової зарядки можна легко зрозуміти, що створила її саме компанія Tesla, її концепція яскраво виражена в строгому чорно-білому класичному стилі. Повербанк являє собою невеликий рівний прямокутник. Пристрій пропонують в двох кольорах на вибір - чорний і білий.

Ємність акумулятора розрахована на 6000 мАг з батареєю в 22,2 Ватт. Він здатен видавати 5 Вольт на 1,5 А в залежності від того, який саме смартфон заряджається. Розробники заявляють, що повного заряду повербанка вистачить на 18 годин активного користування інтернетом або на 21 годину розмов, крім стандартної батареї смартфона.

Читайте також: Невгамовний Маск: Tesla випустила дошки для серфінгу

Особливістю новинки є те, що вона здатна заряджати гаджети за допомогою USB- порту, якщо у користувача немає сумісного з бездротовою зарядкою пристрою.

Ціна зарядного пристрою від Tesla - $65.

Фото: Tesla

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-