Facebook із березня заблокував понад 400 додатків

Facebook із березня заблокував понад 400 додатків

Укрінформ
Компанія Facebook з березня 2018 року після скандалу з Cambridge Analytica припинила роботу більш ніж 400 додатків через побоювання щодо збереження особистих даних користувачів.

Про це йдеться у заяві компанії.

"З моменту початку нашого розслідування ми дослідили тисячі додатків. І ми припинили роботу більш ніж 400 із них через побоювання, що стосуються їхніх розробників або щодо того, як могли використовуватися дані, які люди надали додаткам. Ми тепер вивчаємо це набагато ретельніше", - зазначив віце-президент Facebook з партнерства в галузі продуктів Іме Арчібонг.

Згідно з новими правилами у соцмережі додаток не зможе отримувати інформацію про людину, якщо користувач не заходив у нього протягом 90 днів.

Читайте також: Директор з безпеки Facebook пішов у відставку

Як повідомлялося, у березні навколо Facebook розгорівся скандал, коли стало відомо, що компанія Cambridge Analytica через свій додаток у соцмережі збирала дані користувачів. Передбачалося, що ці дані могли бути використані під час виборчої кампанії в США в 2016 році і референдуму про вихід Великої Британії з Євросоюзу. Cambridge Analytica могла отримати дані загалом 87 млн користувачів соцмережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-