Nokia анонсувала свій перший флагман

Nokia анонсувала свій перший флагман

Укрінформ
Фінська корпорація Nokia, яка вже півтора року випускає смартфони на базі операційної системи Android, анонсувала появу свого нового гаджета. Він претендує на звання найкращого у світі. 

Про це повідомляє Phone Arena

HMD Global виклала в соцмережі тізерне зображення нового тсмартфона. На ньому є напис, який обіцяє користувачам найочікуваніший смартфон. Йдеться, ймовірно, про модель під назвою Nokia 9, чутки про яку ходять мережею вже майже рік.

Цей апарат отримає OLED-екран з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, хорошу фотокамеру з трьома об'єктивами, топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіку Adreno 630 і 6/8 ГБ оперативної пам'яті . Прямо «з коробки» на Nokia 9 з лінійки Android One гарантовано буде встановлений новий Android 9.0 Pie. Найочікуваніший смартфон фінської корпорації представлять публіці 21 серпня.

Читайте також: У мережі з’явився концепт нового флагмана Samsung

Смартфони під брендом Nokia дійсно користуються дуже великим попитом у жителів всіх країн світу, включаючи Китай, Індію, країни Європи та багато інших регіонів. Проте, у HMD Global досі немає жодного флагмана, який можна було б протиставити Samsung Galaxy S9, LG G7, Sony Xperia XZ2 Premium, Apple iPhone X, Oppo Find X, а також багатьом іншим мобільним пристроям топового рівня від відомих брендів.

Фото: Nokia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-