Жданов обіцяє Центр ініціатив у Києві за прикладом одеського Impaсt HUB

Жданов обіцяє Центр ініціатив у Києві за прикладом одеського Impaсt HUB

Укрінформ
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, що перебуває з робочою поїздкою в Одеській області, ознайомився 9 серпня з діяльністю одеського Impaсt HUB.

На зустрічі з активістами молодіжних організацій Жданов заявив, що схожий молодіжний центр, тільки значно потужніший доцільно створити у столиці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що діяльність одеського Центру соціальних ініціатив і креативного простору (Impaсt HUB) є прикладом для всієї країни. Бо сюди, до 4-поверхової будівлі на вулиці Грецькій, 1, приходять молоді люди, які хочуть оприлюднити й реалізувати свої творчі ініціативи. На цьому креативному просторі багато світлих, затишних приміщень загальною площею близько 1 тисячі квадратних метрів забезпечено сприятливу атмосферу для креативних людей, що дуже важливо. Схожий Центр молодіжних і соціальних ініціатив з філіалами доцільно створити і в Києві", - зазначив Жданов.

За словами міністра, "є утричі більша будівля з просторими приміщеннями, триває зараз пошук енергійних креативних людей - молодіжних і соціальних інноваторів, що мають досвід організації взаємодії лідерів молодіжних та спортивних організацій з представниками ділових кіл та влади".

Читайте також: Українські стартапери презентували цифрові інновації

Жданов додав, що майбутнім організаторам столичного Центру молодіжних і соціальних ініціатив, що діятиме під егідою Мінмолодьспорту, радитимуть ознайомитись з досвідом роботи структур одеського Impaсt HUB, про який розповів співзасновник Лабораторії освітніх змін у Impact HUB Станіслав Дрогаєв.

Міністр провів змістовний діалог з лідерами та активістами громадських молодіжних організацій Одещини стосовно реалізації низки проектів у рамках Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-