Razer випустить комп‘ютерну мишку для шульги

Razer випустить комп‘ютерну мишку для шульги

Укрінформ
Компанія Razer організувала збір коштів для випуску геймерської мишки Naga Trinity, яка буде розроблена спеціально для шульги.

Ігрова мишка Razer Naga Trinity була представлена восени минулого року, повідомляє Hexus

Головною особливістю пристрою є змінні бічні панелі з кнопками, призначеними для великого пальця руки. Комплект включає відразу три панелі. Модуль з 12 кнопками підійде для масових проектів широкого кола користувачів. Панель з 7-кнопковим колесом призначена для ігрового процесу. Третя мінімалістична панель з двома кнопками підійде для повсякденного використання.

Мишка для шульг Razer Naga Trinity Left-Handed Edition повинна отримати аналогічну конструкцію в дзеркальному відображенні. Тобто, змінні панелі будуть встановлюватися в правій бічній частині корпусу.

На організацію випуску пристрою компанії Razer потрібна значна сума – $990 000. Поки зібрано лише близько $30 000, але до завершення збору коштів лишається більше трьох тижнів.

Зараз зарезервувати мишку Razer Naga Trinity Left-Handed Edition можна, пожертвувавши $89 (близько 2 360 гривень) або більше. Поставки пристрою планують організувати влітку наступного року (за умови, якщо програма по збору коштів виявиться успішною).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-