Facebook домовляється з банками щодо доступу до фінансових даних їх клієнтів

Facebook домовляється з банками щодо доступу до фінансових даних їх клієнтів

Укрінформ
Компанія Facebook веде переговори з кількома крупними фінансовими установами в США про можливість поєднання грошових акаунтів клієнтів з їх же обліковими записами у Messenger.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Reuters.

"Компанія Facebook Inc (FB.O) заявила в у понеділок, що веде переговори про поглиблення зв'язків з банками та фінансовими установами, підкресливши, що це може допомогти компаніям поліпшити обслуговування своїх клієнтів", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: YouTube, Facebook і Apple закрили акаунти сумнівної платформи InfoWars

У компанії глобальної соцмережі, зокрема, зазначили, що після переговорів користувачі таких фінансових установ, як PayPal, Citibank та American Express можуть пов'язати свої фінансові рахунки з власним акаунтом у Facebook Messenger та спілкуватися зі службою підтримки клієнтів.

Водночас, за інформацією The Wall Street Journal, компанія Facebook, зі свого боку, просить банки поділитися детальною фінансовою інформацією про клієнтів, включаючи карткові операції та залишки на рахунках. У цьому зв'язку у Facebook уточнили, що йдеться лише про тих користувачів, які скористаються цими послугами.

"Важливою частиною цих партнерських відносин є збереження інформації людей в безпеці й таємниці", - зауважили в компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-