Firefox отримає нове лого

Firefox отримає нове лого

Укрінформ
Компанія Mozilla замінить піктограму браузера Firefox, адже вона надто обмежена. 

Менш як за рік після запуску спрощеного, яскравішого значка для квантової фірмової версії Firefox, Mozilla робить ще одну спробу модернізувати піктограму, повідомляє CNET.

Цього разу план полягає не лише в створенні нової піктограми Firefox, а й у створенні сімейства іконок. Неприбуткова організація виходить за межі свого провідного браузера, випускаючи нові служби або варіанти Firefox, такі як Rocket і Focus.

"Як значок, ця швидка лисиця з палаючим хвостом не дає достатньо інструментів дизайну для представлення цілої сім'ї продуктів", - заявив старший директор служби користувачів Firefox Мадхава Енрос.

Як відправну точку для обговорень, Mozilla запропонувала два значки "майстер-бренду" високого рівня, які можуть бути відтворені різними втіленнями для своїх послуг та програмного забезпечення. Один значок - це стилізована лисиця, інший - це вигнуте колом полум'я. ​​Обидва є прикладами можливих, а не остаточних варіантів.

Зміна брендів є ризикованою справою. Користувачів може дратувати складнощі у пошуку того, що вони шукають, а іноді новий дизайн викликає шквал критики.

Читайте також: Mozilla створює новий браузер для Android з режимом інкогніто

Проте оновлення іконок та логотипів також дає можливість модернізувати та освіжити їх вигляд.

Значок Firefox за останнє десятиліття відійшов від свого оригінального 3D-значка лисиці, обернутої навколо Землі, щоб охопити популярний сьогодні "плаский" стиль дизайну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-