Дніпропетровська ОДА вдруге проводить конкурс стартапів

Дніпропетровська ОДА вдруге проводить конкурс стартапів

Укрінформ
Дніпропетровська облдержадміністрація вдруге організувала конкурс стартапів «BEST INVEST». Приєднатися до нього може кожен мешканець області, який має бізнес-ідею. Кращі задуми допоможуть втілити в життя.

 Про це на прес-конференції розповів керівник проекту «BEST INVEST», директор Інвестиційно-інноваційного центру при Дніпропетровській ОДА Олександр Коломійцев, повідомляє прес-служба ОДА.

«Маєте бізнес-ідею та шукаєте інвестора? Тоді вам на конкурс «BEST INVEST». Його проводимо вже вдруге. Доки торішні лауреати успішно втілюють власні проекти, шукаємо нові ідеї. Наше завдання – обрати найталановитіших людей та допомогти реалізувати їхні задуми», - зазначив Коломійцев.

Подавати на конкурс можна проекти будь-якої тематики. Головне – ідея має бути актуальною, соціально-корисною та мати реальне підгрунтя для розвитку.

Конкурс триватиме у три етапи. На першому етапі прийматимуть заявки від учасників – він триватиме до 1 жовтня. Далі оберуть найцікавіші ідеї. Їх авторів запросять презентувати свої стартапи. Оцінюватимуть їх представники Інвестиційно-інноваційного центру та спеціалісти галузі, якої стосується проект.

Допоможуть обрати проекти й партнери «BEST INVEST». Цьогоріч конкурс заручився підтримкою компаній, які працюють у сфері енергетики, продовольства, банківської справи.

«Нам подобаються нестандартні підходи в роботі, тому що тільки так народжуються революційні ідеї. Саме таких ідей чекаємо від учасників проекту. Цікавлять нові підходи до контролю якості, мотивації персоналу, енергоощадження. Допоможемо втілити цікавий проект як інтелектуально, так і матеріально», - зазначила представник партнера конкурсу Олена Тонконог.

Читайте також: Український стартап зібрав в Польщі майже $5 мільйонів

Результати конкурсу оголосять у листопаді. Трьом переможцям допоможуть втілити їхні ідеї в життя. Проекти розмістять на спеціально створеній онлайн-платформі. Так шукатимуть потенційних інвесторів.

Заявку на участь у конкурсі можна подати за посиланням. Як раніше повідомляв Укрінформ, на Дніпропетровщині втілюють у життя проекти-переможці конкурсу стартапів «BEST INVEST». Зокрема, це проект з виготовлення екологічного шиферу та пошиття військової форми, що спиняє кров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-