Windows 10 скасує примусове завантаження оновлень

Windows 10 скасує примусове завантаження оновлень

Укрінформ
Операційна система Windows 10 позбудеться дратуючої функції примусового встановлення оновлень під час роботи з комп’ютером. 

Компанія Microsoft усуне один із найбільш нервуючих аспектів в роботі Windows 10 , повідомляє The Verge

Хоча Microsoft намагалася змінити агресивний підхід ОС до оновлень, користувачі Windows 10 продовжували скаржитися на те, що перезавантаження пристроїв відбувалося під час їхнього використання.

Бажання операційної системи встановлювати оновлення, навіть якщо користувач працює з пристроєм та наразі цього не бажає є надзвичайно дратівливим, але розробники обіцяють це виправити.

“Ми хочемо полегшити цей головний біль. Ми оновлюємо логіку перезавантаження пристроїв на Windows 10. Нова система встановлення оновлень буде більш адаптивною. Завдяки машинному навчанню до перезавантаження ми будемо перевіряти, чи використовує клієнт свій пристрій в даний момент. Також ми спробуємо розпізнати, коли користувач ненадовго відлучається від комп’ютера, щоб випити чашку кави та повернутись незабаром до роботи”, - заявив керівник Windows Insider Дона Саркар

Читайте також: Microsoft обіцяє "революційний" Windows

Компанія зазначає, що новий підхід показує «багатообіцяючий результат». Тестувальники «десятки» отримають нову модель встановлення оновлень сьогодні. Якщо модель оновлення Microsoft буде остаточно виправлена, це залишить в історії одну із найбільш дратуючих фішок Windows 10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-