У Приват24

У Приват24 "вбудували" кнопку екстреної допомоги водіям

Укрінформ
У мобільному додатку Privat24 Android з'явилася функція екстреної допомоги водіям.

Про це йдеться в прес-релізі ПриватБанку, що є в розпорядженні Укрінформу. 

«Тепер зв'язатися з цілодобовою підтримкою, щоб викликати техдопомогу в будь-яку точку України, можна одним дотиком. Як зазначають у банку, новий сервіс забезпечить надання допомоги в дорозі протягом максимум 30-40 хвилин», - ідеться в повідомленні.

 У ПриватБанку зазначають, що професійний екіпаж техдопомоги встановить запасне колесо, відімкне замок дверей, доставить потрібний вид палива, підзарядить акумулятор, а за необхідності - евакуює автомобіль на СТО.

«Скористатися послугою дуже просто. Для цього достатньо зайти в Privat24, категорія «Транспорт», «Допомога водієві», потім «натиснути» кнопку на екрані смартфона й тим самим подати заявку на надання допомоги. Протягом 2 хвилин вам зателефонує оператор, узгодить всі деталі та відправить екіпаж профільних експертів. При цьому водієві навіть не доведеться уточнювати, де саме він перебуває, - мобільний додаток через GPS визначить його місце розташування»,  - говорить керівник напрямку E-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. 

Читайте також: Маск заявив про масштабний саботаж у Tesla

За даними British Auto Club,  українці найчастіше користуються службою автоасистансу для виклику евакуатора в разі поломки або ДТП, а також вирішення проблем пробитих коліс - 67% звернень. Майже кожен третій (29%) користувач сервісу викликав фахівців для підзарядки акумулятора й аварійного відчинення дверей. Близько 4% автомобілістів користуються підтримкою для доставки палива.

Фото rapidroadrunner.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-