Співробітникам Apple заборонили “злив” інформації під загрозою звільнення

Співробітникам Apple заборонили “злив” інформації під загрозою звільнення

Укрінформ
Видання Bloomberg оприлюднило текст меморандуму Apple, в якому компанія, зокрема, вимагає від співробітників припинити «злив» інформації про майбутні плани в ЗМІ.

Текст був опублікований на сайті агентства.

У 2017 році Apple провела конфіденційну зустріч з працівниками, на якій йшлося про припинення витоків. З тих пір ЗМІ, у тому числі Bloomberg, опублікували подробиці про iPhone X, новий Apple TV, новий Apple Watch з LTE, нові моделі iPad, покращення програмного забезпечення та деталі про майбутні навушники iPhone та AirPods.

Відтак, у 2017 році, згідно з текстом меморандуму Apple, у витоках викрили 29 співробітників. Їх звільнили, а 12 осіб — заарештували.

Читайте також: Один долар плюс $9 мільйонів - у що Цукерберг обходиться Facebook

У компанії зазначили, що витік інформації про новий продукт може негативно вплинути на продаж поточних моделей, дати суперникам більше часу для початку конкурентоспроможної відповіді, і призведе до меншого обсягу продажів, коли новий продукт буде запущений.

"Ми хочемо мати змогу розповісти нашим клієнтам, чому цей продукт чудовий, і що будь-хто інший не робив це за нас і погано", - зазначив Грего Джошуак, менеджер з маркетингу продуктів Apple.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-