В Україні видадуть дитячу електронну книжку про

В Україні видадуть дитячу електронну книжку про "здоровенне піаніно"

Фото
Укрінформ
Glowberry видає електронну книгу про класичну музику для дітей дошкільного віку "Маленька історія про здоровезне піаніно".

Про це повідомляє FILM.UA Group.

"До 333-річчя від дня народження німецького композитора і музиканта Йоганна Себастьяна Баха видавництво Glowberry випускає дитячу електронну книгу Миколи Бабічева “Маленька історія про здоровезне піаніно”. Основою сюжету є історія про маленького хлопчика, який стає органістом завдяки любові до всього величезного. Розповідь супроводжується яскравими анімованими колажами та музичними творами всесвітньо відомих композиторів. Видання створене українською та англійською мовами у форматі ePub, обсяг - 32 сторінки", - ідеться в повідомленні. 

Видання орієнтоване на дітей від 3 до 5 років. Автор та ілюстратор проекту - Микола Бабічев, дизайнер з багаторічним стажем, який працював над більшістю книжок Glowberry і нині створив першу власну книгу.

"Маленька історія про здоровезне піаніно" є прикладом поєднання анімації, музики та звичайної історії про становлення молодої людини. Це іронічна розповідь про дитячу гігантоманію, тільки маленький герой, який також закоханий в усе велике, опановує мистецтво гри на найбільшому у світі музичному інструменті - органі.

Для відтворення книжки на пристроях Apple треба використовувати попередньо встановлену програму іBooks, для ПК на базі Windows - безкоштовну Adobe Digital Editions.

GLOWBERRY — український креативний продакшн мультимедійного контенту для дітей, заснований у 2009 році. Компанія створює дитячі книжки, інтерактивні додатки та анімаційні серіали. Продакшн Glowberry став частиною групи FILM.UA Group в 2016 році.

Читайте також: Студенти встановили рекорд із написання Великодніх листівок для діаспори

FILM.UA Group — найбільша у Східній Європі група компаній у сфері кіно- і телепродакшена. Група займається розробкою, виробництвом, адаптацією, дистрибуцією та доставкою аудіовізуального контенту.

Фото: film.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-