YouTube покаже фільми у кінотеатрах

YouTube покаже фільми у кінотеатрах

Укрінформ
YouTube вже деякий час випускає оригінальний контент для свого платного сервісу Red, але в цьому році в додаток до шоу і веб-серіалів з'являться повнометражні фільми, які покажуть також у кінотеатрах.

Про це пише Tehnot.

Фільм знімає ірано-американський режисер Мар'ям Кешаварц, а головну роль у ньому зіграє Сьюзан Сарандон-Старер. Глобальний глава оригінального контенту YouTube, Сьюзан Деніелс, повідомила, що саме робота Сарандон-Старер змусила платформу зацікавитися фільмом Vulture Club, який розповість історію медсестри, сина-журналіста якої захопили терористи.

Vulture Club вийде в кінотеатрах раніше, ніж стане доступним для передплатників Red, це дасть фільму можливість номінуватися на «Оскар» і може зацікавити YouTube випускати подібний контент у більшому масштабі.

Читайте також: З'явився перший трейлер художнього фільму "Шляхетні волоцюги"

Ще один фільм, який отримає театральний реліз — сатира на реп-батл від Eminem під назвою Bodied. Прем'єра фільму, який зняв режисер Джозеф Кан відбулася на фестивалі Sundance у минулому році. Після показу в кінотеатрах, він стане доступний на YouTube Red.

Буде цікаво дізнатися, чи є це початком спроб YouTube конкурувати з Netflix оригінальним контентом. Але якщо це так, то компанії, що належить Google, потрібно буде добре витратитися, адже Netflix раніше повідомляла, що має намір витратити 7 млрд доларів на створення відеоконтенту в 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-