Відтепер фари Mercedes можуть

Відтепер фари Mercedes можуть "малювати" символи на дорозі

Укрінформ
На автосалоні в Женеві компанія Mercedes-Maybach представила систему головного освітлення під назвою Digital Light, яка може проектувати на дорогу підказки електронних помічників і автоматично підлаштовуватися під дорожні умови.

Про це повідомляє Motor.

"Компанія Mercedes-Maybach представила на автосалоні в Женеві систему головного освітлення під назвою Digital Light. Вона може проектувати на дорогу підказки електронних помічників і автоматично підлаштовуватися під дорожні умови. Першими машинами, які отримають новинку, стануть оновлені Mercedes-Maybach S-Class. Їх передадуть обраним клієнтам марки в першій половині поточного року", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, кожна фара складається з керуючого чіпа і більш ніж мільйона мікровідбивачів. Коштом них промінь розбивається на безліч дрібних "пікселів", яскравість кожного з яких може регулюватися незалежно один від одного.

Читайте також: У Києві презентували найновішу Tesla Model 3

Залежно від того, які асистуючі системи включені, фари можуть проектувати на дорогу попереджальні символи. Це можуть бути, наприклад, попередження про обмеження швидкості, об'єкти в мертвих зонах, зону дорожніх робіт, відстань до попереднього автомобіля,  або місце розташування пішохода.

Оновлений флагманський седан Mercedes-Maybach дебютував в середині лютого поточного року. Модель отримала нову решітку радіатора в стилі концепт-кара Vision Mercedes-Maybach 6 і двобарвне забарвлення кузова, для якого є дев'ять різних комбінацій оформлення, зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-