Samsung офіційно представила нові смартфони Galaxy s9 і s9+

Samsung офіційно представила нові смартфони Galaxy s9 і s9+

Відео
Укрінформ
Південнокорейська компанія Samsung у неділю, 25 лютого, офіційно представила нові смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9+. Презентація пройшла в Барселоні на Міжнародному мобільному конгресі.

Про це повідомляє ТСН.

Основною перевагою нових гаджетів перед попередніми конфігураціями стало оновлення апаратного та програмного забезпечення для обробки зображень і відео, зазначається у повідомленні.

Основна 12-мегапіксельна камера має оптичну стабілізацію і подвійну апертуру, що дозволяє робити фотографії навіть при поганому освітленні. Також камера може використовувати ефект super slow-motion ("уповільнена зйомка"), тобто робити 960 кадрів за секунду.

Читайте також: Вчені знайшли спосіб заряджати смартфони з допомогою повітря

Інша особливість нових смартфонів Samsung — створення "селфімоджі", тобто, емоджі, схожі на власника гаджета. За допомогою функції AR Emoji смартфон зможе розпізнати власника і створити 3D-модель. "Селфімоджі" будуть схожі на свого господаря зовні, за поведінкою і голосом. Їх можна відправляти по SMS або переформатовувати в GIF.

Діагональ екранів смартфонів – 6,2 і 5,8 дюйма.

Ще одна ключова відмінність Galaxy S9 і S9+ від попередніх моделей - розташування сканера відбитків пальців. Його помістили під поверхнею дисплею.

Згідно з повідомленням, очікується, що продавати нові смартфони почнуть 16 березня. Ціна Galaxy S9 становитиме 841 євро (близько 28 тисяч гривень без урахування націнок), S9+ коштуватиме 997 євро (майже 33 тисячі гривень).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-