Роботи та літаючі машини – в Дубаї відкриють

Роботи та літаючі машини – в Дубаї відкриють "Музей майбутнього"

Відео
Укрінформ
У Дубаї в 2019 році з'явиться "Музей майбутнього". 

В рамках Світового урядового саміту автори ідеї та її розробники представили павільйон, де показали основні наробки та проекти, передає кореспондент Укрінформу.

"Музей майбутнього – це унікальний інкубатор футуристичних інновацій та дизайну, і ми сповнені рішучості зробити вагомий внесок у світовий розвиток», - наголосив прем’єр-мінітстр, віце-президент Обєднаних Арабських Еміратів та правитель міста Дубай Шейх Мухаммед бін Рашид, відкриваючи експозицію. 

"Музей майбутнього" запропонує відвідувачам інтерактивний досвід використання штучного інтелекту у всіх сферах людського життя – від повсякденних клопотів до турботи про здоров’я та вирішення складних проблем. До уваги ж учасників саміту представили відео, де показали, яким буде музей.

Як повідомляв Укрінформ, найбільше місто Об'єднаних Арабських Еміратів зібрало разом представників світових урядів, впливових міжнародних організацій, науковців, соціологів, експертів, бізнес-лідерів та меценатів в рамках Світового урядового саміту, який працюватиме до 13-го лютого. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-