Apple Pencil писатиме на будь-якій поверхні та навіть у повітрі

Apple Pencil писатиме на будь-якій поверхні та навіть у повітрі

Ілюстрація
Укрінформ
Остання патентна заявка Apple демонструє новий пристрій, здатний писати на будь-якій поверхні, і навіть у повітрі.

Про це повідомляє Naked Science.

Це стало можливим завдяки сенсорам камери, яка встановлюється на ноутбуках чи моніторах. Згідно з патентною заявкою Apple, малювання стилусом у повітрі буде можливо за рахунок того, що пристрій буде відслідковуватися камерою в просторі.

Патент отримав назву «Створення контенту з використанням електронного пристрою введення на неелектронних поверхнях». Це означає, що новий стилус від Apple буде здатний оцифровувати свій рух по будь-яких поверхнях.

Іншим альтернативним методом введення, згаданим інженерами Apple в патенті, буде використання чутливого до сили натискання наконечника, який буде записувати всі рухи. Свобода переміщення пера у тривимірному просторі дозволить працювати з 3D-проектами.

Читайте також: У США ініціювали розслідування проти Apple

У патенті демонструється приклад використання стилуса для малювання тривимірних фігур, а також рукописних заміток. Крім того, стилус може бути забезпечений зворотним зв'язком у формі вібрації або індикації за допомогою світлодіодних ламп.

Як і у випадку з будь-яким патентом, нова заявка Apple говорить лише про те, над чим працює компанія. Немає жодної гарантії, що ми колиcь побачимо Apple Pencil, який може писати в повітрі. Тим не менш патент демонструє те, яким Apple бачить майбутнє взаємодії з комп'ютерами і планшетами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-