У Києві презентували унікальну книгу про криптовалюти та штучний інтелект

У Києві презентували унікальну книгу про криптовалюти та штучний інтелект

Укрінформ
У Києві презентували масштабний книжковий проект "Діджитал Ера. Просто про цифрові технології", в якому детально і зрозуміло пояснити такі "ноу-хау", як блокчейн, криптовалюта, відкриті API та штучний інтелект.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Теми для книги я обирала за принципом "взагалі не знаю, але дуже хочу дізнатися". Підготовка видання тривала майже рік. Ідея створення цього проекту з'явилась у грудні 2016 року, а вийшла друком книга у грудні 2017-го. За цей час я опрацювала величезну кількість інформації. Тобто фізично мені довелося прочитати все, що було доступним, п'ятьма мовами в оригіналі. Часом, аби перевірити числові дані, треба було ознайомитись із 15 різними звітами", - розповіла автор книги - незалежний фінтех-експерт, СЕО компанії "Fintech Solution LLC" Анастасія Шевченко.

Читайте також: Україна має визначити статус криптовалюти, або заборонити її — кіберполіція

Над виданням авторка працювала спільно з 35 експертами - практиками діджитал-ринку: банкіри, страховики, власники і топ-менеджери фінтех-стартапів, платіжних систем, бірж криптовалют, онлайн-бізнесу.

Читайте також: У Японії хакери викрали криптовалюту на $400 мільйонів

Серед них - засновник KUNA Bitcoin Agency та Bitcoin Foundation Ukraine Михайло Чобанян, віце-президент, в.о. директора з розвитку роздрібного бізнесу "Альфа-Банк Україна" та "Уксоцбанку" Олексій Пузняк, засновниця Global Ukraine Foundation Віолетта Москалу, інтернет-підприємець, IT&Digital радник президента компанії "Київстар" Олексій Мась.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-