Маск продаватиме вогнемети -

Маск продаватиме вогнемети - "на випадок зомбі-апокаліпсису"

Укрінформ
Засновник і глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск представив вогнемет від іще однієї своєї компанії – The Boring Company.

Про це повідомляє "5 канал".

Як зазначається, напередодні підприємець особисто представив вогнемет, наголосивши – у разі настання зомбі-апокаліпсису такий особливо стане в пригоді.

"Якщо це не спрацює проти орд мерців, то ми повернемо гроші!" – написав він у Twitter. Пізніше бізнесмен закликав не купувати пристрій, додавши "якщо, звичайно, ви не хочете повеселитися".

Читайте також: Маск назвав дату запуску Falcon Heavy

Мільярдер зазначив, що законодавство США дозволяє володіти таким пристроєм, адже довжина полум'я не перевищує трьох метрів. Формально вогнемет вважається інструментом для прибирання снігу і бур'янів. Ціна вогнемета – 500 дол., замовлення вже зробили 7 тис. людей (всього є 20 тисяч примірників). У комплекті The Boring Company також пропонує придбати вогнегасник за 30 дол.

Торік The Boring Company почала продавати кепки зі своїм логотипом, обігравши там свою назву (з англійської перекладається як "Нудна компанія"). Тоді Маск жартома повідомив, що коли кепок продадуть понад 50 тисяч – він почне продавати вогнемети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-