Маск побудує два тунелі в Меріленді

Маск побудує два тунелі в Меріленді

Укрінформ
Стартап Ілона Маска Boring Company планує почати будівництво двох паралельних 20-кілометрових тунелів вже в січні 2018 року.

Зараз на місці початку робіт близько Балтімора вже встановлено загородження, повідомляє nv.ua із посиланням на Electrek.

Ларрі Хоган, губернатор штату Меріленд, підтвердив, що він працює з Boring Company для створення системи "швидкого електричного транспорту між Балтімором і Вашингтоном".

Будівництво почнеться недалеко від Балтімора. У місцевості між Oriole Park і Camden Yards вже обгороджені ділянки, поруч з якими в наступному місяці почнуться бурильні роботи.

Ідея полягає в об'єднанні двох проектів - власне системи транспортних тунелів і надшвидкісних поїздів Hyperloop, які повинні рухатися цими тунелями зі швидкістю до 1100 км/год.

До речі, інформація про те, що в Меріленді почнеться будівництво лінії Hyperloop, була оприлюднена одразу після того, як Маск оголосив про покупку другої багатомільйонної бурової установки для Boring Company. Терміни реалізації проекту поки не називаються.

Читайте також: Tesla створить схеми штучного інтелекту для безпілотних авто

Раніше засновник Tesla Ілон Маск заявив: його Boring Company запропонує свій проект будівництва швидкісної траси в Чикаго. Лінія, схожа на тунелі для поїздів Hyperloop з'єднає аеропорт О'Хара з центром Чикаго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-