Тойота інвестує у розвиток акумуляторів для електрокарів $13 мільярдів

Тойота інвестує у розвиток акумуляторів для електрокарів $13 мільярдів

Укрінформ
Toyota Motor Corp. до 2020 року планує поставити на світові ринки більш ніж 10 моделей електромобілів (EV). При цьому, інвестиції компанії у розробку акумуляторів для електрокарів, ймовірно, перевищать 13 мільярдів доларів до 2030 року.

Про це пише Reuters з посиланням на прес-реліз компанії.

Інвестиції Toyota Motor Corp. у розробку акумуляторів для електрокарів до 2030 року, ймовірно, перевищать 13 мільярдів доларів.

У компанії зазначили, що наразі необхідно прискорити темпи розвитку акумуляторів, оскільки посилення екологічних вимог до транспортних засобів вимагає суттєвого збільшення потужностей батарей.

"Як автовиробникові масового сегмента, нам необхідно розширити модельний ряд своїх електромобілів. Щоб сприяти більш широкому поширенню EV, нам необхідно збільшити наші можливості технічного розвитку і вирішити соціальні проблеми, які таять в собі [нові] технології", - сказав на брифінгу в Токіо виконавчий віце-президент корпорації Шигекі Тераші (Shigeki Terashi).

Читайте також: Зміни в оподаткуванні: ДФС очікує збільшення імпорту електромобілів у 2018 році

Виробничі плани японської автомобільної корпорації передбачають поетапне початок продажів EV на світових ринках. Після Японії це будуть Китай, Індія, США і Європа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-