Уряд обіцяє підтримку інновацій для

Уряд обіцяє підтримку інновацій для "українського прориву"

Укрінформ
Інноваційна рада під керівництвом Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана стане майданчиком для здійснення українського високотехнологічного прориву.

Про це у ході ІІ міжнародного форуму Innovation Market сказав перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

"Уряд працює над створенням міцної бізнес-орієнтованої архітектури підтримки інновацій. На стратегічному рівні це - Інноваційна рада, створена 25 жовтня, яку очолює Прем'єр-міністр Україні", - зазначив Кубів.

Він висловив думку, що Інноваційна рада має стати ефективним майданчиком для підтримки українського високотехнологічного прориву, адже до складу Ради увійшли керівники ключових українських та міжнародних компаній та організацій, які займаються розвитком інновацій.

Читайте також: "Цифрова" революція: Кубів нарахував в Україні дві тисячі стартапів

Крім того, віце-прем’єр-міністр зазначив, що у 2016 році в Україні було укладено близько 80 інвестиційних угод з українськими інноваційними компаніями, що на 32% більше за показник 2015 року. При цьому загальна сума інвестицій у стартапи у 2016 році склала 88 млн дол., та понад $400 млн загалом за останні 5 років. Українські стартапи станом на середину серпня 2017 року зібрали на краудфандингових платформах $1,895 млн.

"Українці - нація талантів, де кожен є унікальним і може створити прорив у техніці та технологіях", - підкреслив Кубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-