Через Facebook можна буде

Через Facebook можна буде "матеріально підтримати" друга

Укрінформ
Серед нових проектів компанії Facebook – запуск послуги P2P-платежів, за допомогою якої користувачі зможуть відправляти гроші іншим користувачам, які користуються цим сервісом.

Про це пише PaySpace Magazine.

Поки що офіційних підтверджень проведення тестування нового продукту немає. Першою інформацію про тестування P2P-платежів поширив Метт Наварра, директор з соціальних медіа компанії The Next Web, який часто публікує інформацію про ще незапущенні проекти компанії на основі коду Facebook та інших спостережень. Інформацією про можливі тестування P2P-платежів Наварра днями поділився у своєму Твіттері.

Офіційних коментарів щодо нового проекту від представників Facebook не було, проте вони не стали заперечувати, що проект все-таки існує. У компанії лише повідомили, що «постійно тестують нові продукти, однак ні про що конкретне на даний момент говорити не доводиться».

Читайте також: Facebook показав масштаби втручання росіян у вибори в США

Нагадаємо, компанія вже надає своїм користувачам можливість здійснювати P2P-платежі в Messenger. Такої можливості безпосередньо на веб-сайті або в додатку соцмережі ще немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-