Twitter заборонив рекламу від Russia Today і Sputnik

Twitter заборонив рекламу від Russia Today і Sputnik

Укрінформ
Сервіс мікроблогів Twitter заборонив російським пропагандистським ЗМІ Russia Today (RT) і Sputnik розміщувати будь-які рекламні пости.

Відповідне оголошення компанія опублікувала в четвер.

"Це рішення було прийняте на підставі ретроспективної роботи, яку ми проводили навколо теми виборів у США в 2016 році і висновку розвідданих США про те, що RT і Sputnik спробували втрутитися у вибори від імені уряду Росії", - говориться в повідомленні.

Зазначається також, що це було непростим рішенням, але компанія зробила такий крок, щоб підтримувати чесність у наданні послуг користувачам Twitter.

Окрім цього Twitter відправить на благодійні цілі $1,9 млн доходів, отриманих від продажу реклами RT і Sputnik з 2011 року. Кошти будуть спрямовані на незалежні дослідження про використання Twitter під час виборів.

Читайте також: Russia Today у Франції "візьме під крило" відомий поїздками до Криму екс-депутат

Як повідомлялося, доповідь про втручання Росії в американські вибори була опублікована в січні 2017 року. За даними розвідки США, російська влада організувала хакерські атаки проти демократів, а державні інформагентства Росії негативно висвітлювали кампанію кандидата-демократа Гіларі Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-