Нові навушники Google синхронно перекладають із 40 мов

Нові навушники Google синхронно перекладають із 40 мов

Відео
Укрінформ
На презентації у Сан-Франциско представили бездротові навушники "Google Buds", які синхронно перекладають із 40 мов.

Однак працюють вони лише зі смартфонами нового покоління "Pixel", повідомляє портал newwest.media із посиланням на "Futurism".

"Навушники "Pixel Buds" створені не лише, щоб слухати музику. Їх характеристики суттєво перевищують функції традиційних аналогів. Вони підключаються до смартфону за допомогою Bluetooth-інтерфейсу і для зручності пов'язані між собою спеціальним шнуром. Управління проводиться за допомогою дотиків до правого навушника. Заряду аксесуару, як запевняють розробники, має вистачити на 24 години", - йдеться у публікації.

Новинка дозволяє підключатися до цифрового помічника "Google Assistant". Для його активації слід лише доторкнутися до невеликого "тачпаду", який розташований на правому навушнику. Саме управління буде вестися за допомогою голосових команд. Наприклад, користувач може попросити його включити певну пісню, зробити дзвінок, відповісти на повідомлення, підказати дорогу тощо.

Читайте також: Найдорожчими брендами світу цього року стали Apple, Google і Microsoft

Родзинкою навушників "Pixel Buds" є можливість синхронного перекладу. Пристрій здатен прослуховувати мову співрозмовника та передавати її зміст в режимі реального часу. На сьогодні навушники підтримують 40 мов.

Навушники від "Google" поставляються в фірмовому футлярі з тканинною обшивкою. Його призначення не обмежується тільки зручним зберіганням та транспортуванням. Футляр можна застосовувати для підзарядки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-