Siemens і Alstom об'єднали потужності з виробництва поїздів

Siemens і Alstom об'єднали потужності з виробництва поїздів

Укрінформ
Німецький концерн Siemens домовився про об'єднання свого транспортного підрозділу з французьким виробником поїздів і залізничного устаткування Alstom.

Про це повідомляє Meduza.

"Компанії отримають рівні частки у спільному підприємстві, яке створять в Парижі під керівництвом гендиректора Alstom Анрі Пупара-Лафаржа", - йдеться у публікації.

У Франції також буде знаходитися штаб-квартира спільного підрозділу з виробництва поїздів. Іншими транспортними рішеннями будуть займатися у Німеччині.

Після оголошення про злиття акції Alstom на торгах подорожчали на 8,2%, а Siemens — на 1,4%.

Очікується, що річна виручка спільного підприємства становитиме 15,3 мільярда євро. У 2016 році транспортний підрозділ Siemens показав виручку 7,8 мільярда євро, а Alstom — 7,3 мільярда.

Читайте також: Цього року УЗ модернізує 160 вагонів для приміських потягів – Кравцов

Siemens крім транспортної галузі займається також технологіями в галузі електроенергетики, охорони здоров'я, будівництва та автоматизації. Компанія виробляє високошвидкісні поїзди ICE.

Alstom до 2015 року також займалася електроенергетикою, але потім цю частину бізнесу викупила General Electric. Французька компанія виробляє високошвидкісні поїзди TGV (і їх розвиток AGV), а також Eurostar, що використовуються на маршрутах у Великії Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-