Китайці допомогли росіянам створити антишпигунський

Китайці допомогли росіянам створити антишпигунський "ТайгаФон"

Укрінформ
На Міжнародній конференції Business Information Security Summit в Москві представили антишпигунський смартфон "ТайгаФон".

Про це повідомляє "Популярная механика".

"Апарат отримав нову програмну оболонку на базі операційної системи Android, яка сумісна з системою захисту від витоків інформації. Насамперед, смартфон розрахований на корпоративний сектор і захист як комерційної, так і державної таємниці. Місцезнаходження кожного Taiga Phone постійно контролюється, а в разі необхідності всю інформацію можна віддалено стерти", - зазначається в публікації.

Політику конфіденційності можна настроїти для кожного апарата окремо, так і відразу для всіх в компанії. «ТайгаФон» дозволяє вказати, які програми користувачеві не можна встановлювати або заборонити установку тих, які вимагають доступу до певного контенту — наприклад, фотографіями. Можна заборонити відправляти або отримувати текстові повідомлення, включати камеру, а можна і зовсім залишити функціоналу лише голосовий зв'язок.

Читайте також: Google отримає частина тайванської HTC разом з співробітниками

Російський антишпигунський смартфон розроблений InfoWatch за підтримки китайських фахівців. У нього є оперативна пам'ять ємністю два гігабайти, вбудована пам'ять 16 ГБ, два слоти для сім-карт, 5-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1280 x 720, основна і фронтальна камери роздільною здатністю відповідно 8 і 4 мегапікселів, а також гніздо для навушників і роз'єм microUSB для зарядки. «ТайгаФон» буде коштувати від 12 до 15 тисяч рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-