Knightscope переробив роботів-

Knightscope переробив роботів-"суїцидників" на патрульних

Фото, відео
Укрінформ
Компанія Knightscope в США представила стаціонарний бот-охоронець K1 і чотириколісний охоронний ровер K7.

Про це повідомляє Tehnot.

"Ровер призначений для автоматизованого патрулювання газонів, гравійних майданчиків і пляжів. Він розрахований на пересування по пересічній місцевості. Робот оснащений повним набором датчиків і камер, які передають аудіо і відео оператору", - вказується в повідомленні.

Версія K1 не рухається з місця, однак може працювати як детектор металу, використовуючи мікрохвилі. При цьому наголошується, що робот виконує свої завдання краще за традиційну «рамку» на вході. Такий робот може стати в нагоді в аеропортах, торгових центрах та лікарнях.

Читайте також: Британці створили бойових роботів, які можуть воювати як танки

Knightscope здає своїх роботів в оренду по $7 за годину. Вони можуть патрулювати офіси і вулиці, виявляти зловмисників і перевіряти номерні знаки, але не можуть затримувати, а клієнти не можуть програмувати їх під власні потреби. Роботи від Knightscope більше схожі на сучасні камери відеоспостереження, які будуть відлякувати злочинців своїм обов'язковою присутністю.

Нагадаємо, раніше у компанії Knightscope виникали проблеми через те, що їх роботи-охоронці мали "суїцидальні нахили". Зокрема, виник ынцидент з утопленням робота. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-