Північну Корею

Північну Корею "забанили" в YouTube

Укрінформ
Відеохостингова компанія YouTube відключила доступ до державного каналу пропаганди Північної Кореї на тлі прагнень США запровадити більш жорсткі санкції після нещодавніх ядерних та ракетних випробувань Пхеньяна.

Про це повідомляє AFP

"Дію цього облікового запису було припинено через порушення правил спільноти YouTube", - йдеться на веб-сайті відеохостингу.

Як зазначається, канал Uriminzokkiri регулярно публікував відеоматеріали з ядерними та ракетними програмами КНДР тощо та вихваляв північнокорейського лідера Кім Чен Ина. Цей канал слугує для пропаганди Північної Кореї, пише агентство.

Читайте також: Держсвято у КНДР: "непереможна ядерна держава" погрожує новими випробуваннями

YouTube не надає детальної інформації про причини, через які певні облікові записи закриваються, або про те, на який час це буде зроблено. Однак дохід від реклами, отриманий від облікових записів на YouTube, може порушувати торговельні санкції США.

Як повідомлялося, США ініціюють скликання 11 вересня засідання Ради Безпеки ООН для голосування щодо підготовленого Вашингтоном проекту резолюції з розширеними санкціями проти Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-