"Миротворець" запустив "Identigraf" - систему ідентифікації бойовиків за фото

Укрінформ
Центр "Миротворець" до Дня Незалежності України запустив у робочому режимі автоматизовану систему аналізу фотографій і розпізнавання облич "Identigraf".

Про це йдеться на сайті центру.

"Дев'ять місяців минуло з того дня, коли колектив нашого Центру, заручившись підтримкою активної патріотичної частини населення України, запустив процес розробки Системи розпізнавання і виявлення осіб, в діях яких присутні ознаки вчинення злочинів проти національної безпеки України і її громадян. Система вже багато чого вміє робити, але, багато чому ще їй треба буде навчитися", - зазначають розробники.

Народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко, який підтримує діяльність центру, назвав запуск системи «дарунком усьому українському народові від волонтерів Центру «Миротворець» у річницю проголошення Незалежності України».

Анонсуючи запуск системи раніше, Геращенко заявляв, що можливості системи Identigraf такі, що вона зможе за 20–30 секунд обробляти мільйони фотографій підозрюваних «сепаратистів, терористів, бойовиків», зібраних за три роки роботи волонтерами центру «Миротворець».

Читайте також: Геращенко анонсував запуск системи ідентифікації бойовиків за фото

За його словами, унікальність системи в тому, що вона перша в світі буде працювати у відкритому доступі для пошуку й ідентифікації підозрюваних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-