220 Volt: компресор для автомобіля в подарунок

220 Volt: компресор для автомобіля в подарунок

Укрінформ

В інтернет-магазині 220 Volt з 13 липня по 15 серпня 2017 року відбувається акція. Покупці бензинового генератора Konner&Sohnen KS 3000 отримають у подарунок автомобільний компресор.

Модель Konner&Sohnen KS — вигідна покупка

Konner&Sohnen KS 3000 спроектований і випущений в Німеччині, що дозволяє говорити про якість генератора: адже компанія-виробник демонструє зразково низькі показники браку продукції — менше 1%. Тому стаючи власником Konner&Sohnen KS 3000 ви можете розраховувати на тривалий термін штатної експлуатації генератора.

Розібратися з управлінням системою зможе навіть недосвідчений користувач. Це завдання полегшує наявність ЖК-дисплея і продумана панель управління. З її допомогою ви отримаєте дані про навантаження на пристрій — поточний робочий вольтаж і час експлуатації.

Силовий генератор Konner&Sohnen KS 3000 виготовлений за індивідуальним проектом. У брендовому двигуні застосовується система OHV, завдяки якій створюється оптимальний термобаланс і підвищується ККД двигуна. Використовуючи KS 3000, ви можете бути впевненим, що від його роботи не страждає екологія: продукт отримав європейські і світові сертифікати якості.

Завдяки особливому розташуванню клапанів системи охолодження значно знижується рівень шуму, що виникає при роботі генератора.

Розширена автономність без дозаправки

Сталевий бак генератора з ємністю 15 літрів — це до 15 годин безперервного забезпечення електрикою потрібного об'єкту або обладнання. Спеціальний індикатор повідомить про запас палива, який залишився.

Детальні характеристики Konner&Sohnen KS 3000 представлені тут: http://220volt.com.ua/generator-benzinovij-konner-sohnen-ks-3000-podarok/.

Замовивши Konner&Sohnen KS 3000 в магазині 220 Volt можна заощадити до 1300 грн: таку суму складає роздрібна ціна автомобільного компресора AUTO WELLE AWO1-15, який покупці генератора отримають у подарунок при оформленні покупки до 15 серпня поточного року.

Довідка:

Компанія 220 Volt вже 20 років працює на ринку сучасного електротехнічного обладнання. У магазині представлений товар для електропостачання та водопостачання, а також сертифіковане обладнання для облаштування теплопостачання. Онлайн-каталог пропонує продукцію 400 виробників, серед яких HONDA, Matari, SVEN, ABB, ОЗСО і інші виробники зі світовим ім'ям. У продажу тільки фірмове обладнання з гарантією від виробника. Фахівці «Комел Електро» нададуть послуги по монтажу та оптимізації локальних електромереж і запропонують клієнтам оптимальний варіант для вирішення їх завдань.

Контакти:

(067) 134-79-93

(063) 343-04-30

(044) 392-73-31

info@220volt.com.ua

220volt.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-