Американці у захваті від шолому для офісу, розробленого в Україні

Американці у захваті від шолому для офісу, розробленого в Україні

Фото
Укрінформ
Новина про пристрій, розроблений українською компанією Hochu Rayu, облетіла відомі англомовні технологічні блоги і викликала живий інтерес в американських компаній, які захотіли випробувати диво-шолом у своїх офісах.

Про це пише "Голос Америки".

Шолом під назвою Helmfon, яка є поєднанням англійських слів, що означають «шолом» і «телефон», повністю блокує звуки, які надходять зовні, а також ті, що виходять від людини, яка його використовує. Пристрій обіцяє стати рішенням для компаній, у яких працівникам доводиться часто здійснювати телефонні дзвінки та проводити конференції через Skype.

Одягнувши шолом, людина може не хвилюватися про те, що співробітникам заважатимуть її розмови, так само для неї не матиме значення, чи хтось поруч розмовляє вголос.

Ідея пристрою виникла, коли компанія отримала замовлення від свого клієнта створити кілька нових офісів, кожний із яких розрахований лише на одного працівника. Оскільки типова кімната має розмір 3 на 3 метри, в Hochu Rayu вирішили знайти альтернативне рішення для цієї проблеми, щоб не використовувати даремно простір.

Після тривалих досліджень і пошуків було розроблено інструмент, який допомагає концентруватися на робочому процесі й ефективно використовувати час в офісі. Зовнішній каркас виготовлено зі скловолокна, покритого спеціальною фарбою; всередині шолом заповнений спіненим поліетиленом.

Helmfon оснащений системною платою, мікрофоном, колонками, акумулятором і спеціальним місцем для смартфона. Таким чином, як обіцяють розробники, шолом дозволяє переглядати відео, організовувати конференції через Skype, редагувати фотографії.

Шолом можна не тільки одягати, а й прикріпляти до стіни або стелі, що дозволяє приладнати його в будь-якому кабінеті. Наразі пристрій тестують, але розробники вже отримують замовлення, в тому числі від американських компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-