В Україні випустили безкоштовний графічний редактор

В Україні випустили безкоштовний графічний редактор

Укрінформ
Українська компанія Depositphotos виклала у відкритий доступ першу версію свого безкоштовного графічного редактора під назвою Crello.

Про це повідомляє AIN.

"За словами розробників, зараз в Crello можна створювати графіку в 29 готових форматах: пости в соцмережі, матеріали для розсилок, сторінок бренду і подій в Facebook, листівки, постери, флаєри, подарункові сертифікати, банери для реклами в інтернеті", - мовиться в публікації.

З допомогою Crello можна готувати рекламні та промо-матеріали без особливих дизайнерських навичок, використовуючи готові безкоштовні шаблони, фони, логотипи. Програма працює через веб-інтерфейс, щоб їй користуватися, потрібно зареєструватися або авторизуватися через Facebook.

Зараз у програмі доступні близько 6 тисяч безкоштовних шаблонів і 10 тисяч елементів дизайну (іконок, рамок, логотипів тощо). Але в компанії планують збирати відгуки користувачів про те, які ще стандартні шаблони їм потрібні. Якщо знадобляться шаблони для постів Nimses або етикеток для крафтового пива — їх додадуть.

У програмі можна зберігати зображення та елементи дизайну у власному профілі, а потім використовувати необмежену кількість разів. Але можна додавати свої зображення і шрифти. Зображення можна обробляти за допомогою фільтрів і інших візуальних ефектів, змінювати фон, редагувати те, що виходить.

Основні функції програми — безкоштовні, в компанії планують заробляти на продажу додаткового контенту: елементи дизайну і стічних фото. Вартість кожного файлу не буде перевищувати $0,99, після купівлі їх можна використовувати необмежено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-