BMW: зовнішність нової

BMW: зовнішність нової "шістки" GT розкрили до прем'єри

Фото
Укрінформ
BMW представила новий хетчбек 6 series Gran Turismo, який змінить випускаються зараз 5 series GT і вважається компанією його прямим спадкоємцем (другим поколінням).

Новий хетчбек на 87 мм довше попередньої моделі (довжина 5091 мм) і трохи нижче (на 21 мм, висота – 1538 мм). Ширина і колісна база залишилися колишніми – 1902 і 3070 мм відповідно. У автомобіля суттєво перероблена аеродинаміка. В решітку радіатора інтегровані активні повітряні заслінки, а внизу передніх крил з'явилися вентиляційні «зябра», як на всіх свіжих моделях марки.

Вага автомобіля стала в середньому на 150 кг менше у порівнянні з попередньою моделлю, в тому числі завдяки широкому застосуванню алюмінію, з якого зроблені капот, двері, а тепер ще і кришка багажника.

На кришці багажника встановлений спойлер, що автоматично висувається та поліпшує поведінку автомобіля на високих швидкостях.

Від колишньої моделі 6-series GT перейшла особливість конструкції дверей без рамок для скла, які частіше прийнято робити в купе. Саморегулівна пневматична підвіска на задній осі входить в стандартну комплектацію. Повна адаптивна пневмопідвіска - опція. З нею можна збільшити дорожній просвіт на 20 мм або опустити машину на 10 мм (вручну або автоматично на швидкості вище 120 км/год в режимі Sport).

На ринок модель вийде в трьох модифікаціях: 630i GT (бензиновий 4-циліндровий мотор робочим об'ємом 2,0 л, 258 к. с., 400 Нм, розгін до 100 км/год за 6,3 с), 640i GT (бензиновий рядний 6-циліндровий, 3,0 л, 340 л. с., 450 Нм, 5,4 с) і 630d GT (рядний 6-циліндровий дизель 3,0 л, 265 л. с., 620 Нм, 6,1 с). Всі мотори комплектуються в стандарті 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, для 6-циліндрових можна замовити повний привід.

Стандартно на 6 series GT будуть встановлюватись системи попередження про зіткнення з перешкодою і зниження наслідків від зіткнень в місті. Додатково можна замовити адаптивний круїз-контроль і асистент утримання в смузі, які працюють в діапазоні від 0 до 210 км/ч.

Мультимедійна система iDrive з дисплеєм 10,25-дюйма оснащена функціями голосового управління і розпізнавання жестів. Покращена звукоізоляція і більш комфортні задні сидіння роблять автомобіль більш зручним для довгих подорожей.

Продажі 6 Series GT почнуться в листопаді після публічної прем'єри на Міжнародному автосалоні у Франкфурті (IAA) у вересні 2017 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-