Snow Energy навчили заряджати смартфони через лід і окріп

Snow Energy навчили заряджати смартфони через лід і окріп

Укрінформ
Зарядний пристрій Energy Snow заряджає смартфон з допомогою окропу і льоду.

Про це повідомляє "Популярная механика".

"Пристрій під назвою Energy Snow може зарядити смартфон або будь-який інший гаджет в будь-якому місці і в будь-якому кліматі, особливо якщо у вас є під рукою відерце з льодом або снігом. Пристрій виглядає як невелика лампа. Воно використовує термоелектричний генератор, що працює від екстремальних температур. У верхню частину пристрою потрібно залити гарячу воду, а нижню частину — помістити в холодну воду або, наприклад, відерце з льодом", - зазначається в публікації.

Верхня частина лампи — це вакуумна колба, яка «зберігає» гарячу воду для нагріву теплової труби. Труба, в свою чергу, з'єднується з модулем термоелектричного генератора. Інший кінець модуля являє собою спіральний радіатор, що містить перезаряжаемую батарею.

Залив воду в вакуумну колбу і прикрутивши термоелектричний генератор, користувачеві залишається тільки опустити радіатор в щось холодне, наприклад, відерце зі льодом. Таким чином, термоелектричний генератор проводить електрику з допомогою різниці температур між двома частинами пристрою. До речі, пристрій також може використовуватися і як джерело світла.

Пристрій розробили інженери південнокорейської компанії IDIM Design Laboratory. Творці компактного зарядного пристрою Energy Snow також стали лауреатами авторитетної премії з дизайну Red dot.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-