В Україні запустили сайт-презентацію реформування оборонного комплексу

В Україні запустили сайт-презентацію реформування оборонного комплексу

Укрінформ
ДК "Укроборонпром" запустив окремий сайт-презентацію стратегії реформування оборонно-промислового комплексу України.

Про це інформує прес-служба концерну.

На сайті зібрані всі важливі матеріали за кожним із напрямків стратегії: корпоратизація, кластеризація, аудит, захист технологій та запуск Головної агенції передових досліджень і розробок (ГАРДА). Він має стати майданчиком, який об’єднає розробників, стартапи, інвестиційні фонди і військових.

"Цей сайт – зручний інструмент отримання інформації про реформу та відслідковування кожного з етапів її впровадження. Крок за кроком, ми системно змінюємо підхід до розвитку вітчизняного ОПК, переводимо його із застарілих радянських на сучасні світові стандарти. Це дозволяє нам виробляти ще більше новітньої якісної продукції для ЗСУ і бути конкурентними на міжнародній арені", – зазначили у концерні.

Нагадаємо, "Укроборонпром" реалізує стратегію реформування оборонно-промислового комплексу Україні. Робота ведеться одночасно в юридичній, технологічній та виробничої площинах, що дозволить інтегрувати оборонний комплекс України в світову спільноту, забезпечивши його надійну та високотехнологічну роботу.

Проведення прозорого аудиту дозволить інвесторам об‘єктивно оцінити можливості та перспективи співпраці із оборонно-промисловим комплексом України. Захист технологій допоможе встановити міцний інформаційний щит у протистоянні військовій агресії Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-