Microsoft подарував запорізьким школам ліцензійний софт

Microsoft подарував запорізьким школам ліцензійний софт

Укрінформ
Запорізькі школярі і вчителі зможуть безкоштовно користуватися ліцензійним програмним забезпечення від "Майкрософт" - пакетом програм Office 365, освоювати і використовувати хмарні технології.

Як повідомляє прес-служба Запорізької мерії, сьогодні в Запоріжжі відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Запорізькою міською радою, компанією "Майкрософт Україна", КП "Центр управління інформаційними технологіями".

"Меморандум про взаєморозуміння - це рамкова угода, яка відкриває перед містом додаткові можливості. Завдяки співпраці з компанією «Майкрософт Україна» Запоріжжя зможе застосовувати світовий досвід використання IT- технологій для свого розвитку. Підписання меморандуму надасть можливість місту користуватися інноваціями і технологіями компанії "Майкрософт" для створення проекту Smart City ("Розумне місто"). Один з пріоритетних напрямів - спільна робота у сфері міської освіти. У рамках проекту запорізькі школярі і вчителі отримають можливість безкоштовно користуватися ліцензійним програмним забезпеченням від "Майкрософт" - пакетом програм Office 365. Також у школах міста зможуть активно опановувати "хмарний сервіс", використовуючи надані "Майкрософтом" можливості для реалізації власних організаційних і освітніх завдань", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби запорізької мерії, меморандум також надає можливість Запоріжжю долучитися до проекту Microsoft CityNext. -  ініціативи, до якої раніше вже приєдналися такі міста, як Тель-Авів, Барселона, Манчестер, Філадельфія, Гамбург, Буенос-Айрес та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-