IDEF-2017: нова модифікація українського

IDEF-2017: нова модифікація українського "Фантому" вразила турків

Укрінформ
"Спецтехноекспорт" представив останню модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу "Фантом" на міжнародній виставці IDEF-2017 у Туреччині.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому"

"Український "Фантом" вразив турецьких партнерів перш за все своєю мобільністю та адаптивністю до різних видів обладнання та озброєння, в тому числі протитанкового. Розробники продемонстрували іноземним партнерам можливі варіанти комплектації "Фантому" для виконання різних завдань вдень та вночі: розвідка, вогнева підтримка, евакуація поранених, доставка боєприпасів, спостереження на блок постах, джерело живлення та ін.", - йдеться в повідомлені.

За словами Павла Барбула, директора ДП ДГЗП "СпецТехноЕкспорт", "Фантом" продовжують удосконалювати відповідно до побажань українських військових командирів. Після завершення усіх робіт та проходження державних випробувань "Фантом" буде готовий до запуску у серійне виробництво.

На виставці IDEF-2017 "СпецТехноЕкспорт" також демонструє своїм партнерам комплекс активного захисту "Шершень" ("Заслін"), що встановлюється на легку та важку бронетехніку, систему тандемного динамічного захисту останнього покоління "Дуплет", а також станцію оптико-електронного придушення "Адрос" КТ-01 АВЕ, що призначена для забезпечення високоефективного захисту вертольотів від керованих ракет з інфрачервоними головками самонаведення різних типів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-