Українські військові перемогли в змаганнях IT-експертів НАТО

Українські військові перемогли в змаганнях IT-експертів НАТО

Відео
Укрінформ
Шестеро представників військового з’єднання C4ISR Ukraine центру Збройних сил України перемогли в змаганнях найкращих ІТ-експертів НАТО «Enterprise Architecture Hackathon-2017».

Як повідомляє Радіо Свобода, Україна уперше взяла участь у цих змаганнях, українська команда була єдиною, що представляла країну-партнера НАТО, єдиною, до складу якої увійшла дівчина.

Крім того, українська команда була наймолодшою із 30 команд-учасниць. Один із переможців «Хакатону», старший лейтенант Сергій Гальчинський і керівник проекту «Аеророзвідка» Натан Хазін розповіли про конкурс.

«Ми були нагороджені сертифікатами та дипломами для кожної з команд і отримали відзнаки від Allied Command Transformation: кожен учасник команд-переможців. Від України і нашого центру були представлені дві команди, які брали участь в Coding і Join Challenge. Для нас це було просто феноменально. У цих двох категоріях ми отримали перші місця... причому члени журі були вражені інноваційним підходом», - розповів старший лейтенант Гальчинський.

"Ми не чекали взагалі, що це буде перемогою. Тільки участь для країни - це вже статус. Але коли ми отримали дві перемоги з трьох змагань - це був шок. Власне, і для нас, і для Хакатону також", - додав Натан Хазін.

"Перевага наша над націями НАТО в тому, що ми свій шлях автоматизації тільки розпочинаємо, - продовжив Гальчинський. - І зараз, починаючи імплементувати будь-які системи, ми можемо вибрати найновші технології і на базі їх спроектувати якісне рішення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-