"1eurotrip": у Києві запустили новий сервіс спільних поїздок

Укрінформ
У Києві з'явилася новаторська послуга, що дозволяє добиратися на роботу і з роботи на автомобілі за ціною, значно нижчою, ніж у таксі.

Про це повідомив автор проекту Віктор Федосюк, пише Autogeek

"Послуга "1eurotrip" призначена передусім для тих, хто здійснює регулярні поїздки уранці і увечері за стандартним маршрутом. Сервіс дозволяє добиратися на роботу не в набитому громадському транспорті, а в комфорті автомобіля. Окрім зручності, навіть з київськими пробками, це звичайно ще і швидше", - розповів Федосюк.

"1eurotrip" працює за принципом райдшерингу, об'єднуючи тих, хто шукає, на чому доїхати, і тих, хто готовий підвозити. Для того, щоб скористатися запропонованою послугою, досить зареєструватися на сайті сервісу. При реєстрації користувач зазначає, звідки і куди, і в який час здійснює регулярні поїздки. Менеджери "1eurotrip" збирають інформацію і зводять тих, кому по дорозі.

Як пояснюється, в результаті пасажири отримують унікальний сервіс: їх забирають біля будинку і відвозять до місця роботи за суму, еквівалентну всього 1 євро. 

"На сьогодні це дешевше, ніж мінімальна сума у будь-якому таксі", - йдеться в матеріалі.

Водії, які реєструються в сервісі, мінімізують свої витрати на поїздки на роботу і додому.

Також "1eurotrip" посприяє поліпшенню екології в місті, оскільки спільні поїздки створюють менше викидів і менше пробок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-