Amazon обладнає всі склади сонячними панелями

Amazon обладнає всі склади сонячними панелями

Укрінформ
Свою прихильність до «зеленої» енергетики знову продемонструвала компанія Amazon, яка розповіла про плани покрити дахи своїх 15 складських приміщень сонячними панелями сумарною потужністю 41 МВт, до кінця поточного року.

Про це повідомляє igate.com.ua.

"Один з топ-менеджерів Amazon Дейв Кларк заявив, що це однаково добре для навколишнього середовища, споживачів і самої компанії. За його словами, диверсифікація енергетичного споживання дозволить домогтися зниження операційних витрат, а також зменшення вартості надання послуг для кінцевих споживачів", - зазначається в публікації.

Серед перших сонячними панелями будуть оснащені склади Amazon в Каліфорнії, Неваді, Делавері, Меріленді і Нью-Джерсі. За оцінками фахівців компанії, «сонячний дах» покриє до 80% енергопотреб об'єктів. Як приклад було наведено склад в Паттерсоні, оснащений сонячними панелями, що займають понад ¾ даху будівлі площею понад 100 тис. м2. Вони виробляють більшу частину енергії, необхідної як для роботи самого складу, так і для сотні працюючих там роботів.

При цьому вже до 2020 року компанія має намір довести кількість об'єктів, що працюють на екологічно чистої енергії, до 50 штук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-