Apple показала будівництво нової штаб-квартири в Каліфорнії

Apple показала будівництво нової штаб-квартири в Каліфорнії

Відео
Укрінформ
Як відомо, будівництво нового головного офісу Apple наближається до завершення, про що йшлося в недавньому повідомленні на сайті компанії.

Як передає igate.com.ua, відомий блогер Меттью Робертс розмістив відео, що показує стан справ на будівництві на початок березня.

"На території кампусу з'явилося більше дерев, почалося створення пішохідних алей, загальна протяжність яких перевищує 3 кілометри. Суттєві зміни в останній місяць сталися і у фітнес-центрі", - зазначається в публікації.

Зйомка показує, що процес установки сонячних панелей над паркінгами завершений на 100%, тоді як на головну будівлю їх ще продовжують встановлювати. Як відзначають представники компанії, процес переїзду буде поступовим. За попередньою оцінкою, всі працівники перемістяться в новий кампус тільки до осені.

Нагадаємо, що загальна площа Apple Park складає близько 70 гектарів. Головна будівля здатна розмістити в собі до 12 тисяч співробітників, які почнуть переїжджати сюди вже в квітні цього року.

Apple Park розташований в каліфорнійській долині Санта-Клара. Нещодавно стало відомо про те, що конференц-зал в Apple Park назвуть на честь Стіва Джобса. Будівля розташована на вершині пагорба і має форму циліндра діаметром 50 метрів. Він може прийняти одночасно до 1000 глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-