Україна презентувала виставку власних винаходів у Вашингтоні

Україна презентувала виставку власних винаходів у Вашингтоні

Фото
Укрінформ
Експозиція найбільш визначних українських винаходів, які зараз служать людству в різних галузях, офіційно представлена в центрі американської столиці.

Презентація відбулася напередодні, заявили в середу в Посольстві України в США, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відбулося офіційне відкриття виставки "50 винаходів, які Україна подарувала світу" у Вашингтоні, у приміщенні Міжнародного торгового центру ім. Рональда Рейгана (RRB/ITC) – першій американській локації цього проекту, створеного за участі Ukraine Crisis Media Center та спрямованого на поширення обізнаності про нашу державу у світі", - повідомили в українському дипломатичному представництві.

У якості почесного гостя на церемонії презентації виступив секретар Національної інвестиційної ради Борис Ложкін. Звертаючись до представників американського бізнесу, науки, влади та громадськості, він підкреслив, що Україна "прагне продемонструвати американським партнерам та всьому світу, якими багатообіцяючими є перспективи поглиблення та розвитку взаємовигідного співробітництва". При цьому Ложкін підкреслив, що Україна має "невичерпний потенціал в інноваційній сфері".

Посол України в США Валерій Чалий, зі свого боку, зауважив, що завдяки молодому поколінню українських винахідників наша держава "продовжує рухатися вперед до нових звершень, які формуватимуть світ майбутнього".

Презентація була організована Посольством України в США за підтримки Американсько-Української ділової ради та RRB/ITC з нагоди 25-ї річниці українсько-американських дипломатичних відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-