Gamalon розробив метод миттєвого навчання штучного інтелекту

Gamalon розробив метод миттєвого навчання штучного інтелекту

Укрінформ
Компанія Gamalon розробила метод, який обіцяє можливість занести в штучний інтелект всі необхідні дані практично миттєво.

Про це повідомляє hi-news.ru.

"Компанія пропонує використовувати розроблений нею алгоритм Bayesian Program Synthesis, з допомогою якого штучний інтелект можна буде навчити на базі всього кількох прикладів. Сам алгоритм побудований на базі імовірнісного коду, який дозволяє заповнити прогалини в знаннях", - зазначається в публікації.

Наприклад, якщо показати штучному інтелекту зображення високого стільця і низького стільця, алгоритм зрозуміє, що між цими двома поняттями може існувати безліч інших розмірів. Що більш важливо, алгоритм здатний самостійно підлаштувати свої моделі закладеної інформації, тобто постійного людського спостереження за ним, на випадок зміни тих чи інших обставин, не потрібно.

Технологія компанії Gamalon вже знайшла своє застосування в деяких сферах. Інформаційно-аналітичне агентство Bloomberg відзначає, що штучний інтелект допомагає, наприклад, такими компаніям, як Avaya (американська компанія, що спеціалізується на проектуванні, розробці, розгортання і адміністрування корпоративних мереж зв'язку) виправляти і вносити доповнення до неточних даних на зразок імен і адрес протягом всього декількох хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-