Миттєві фото: український стартап зібрав $90 тисяч за добу

Миттєві фото: український стартап зібрав $90 тисяч за добу

Укрінформ
Український стартап Jollylook запустив кампанію збору коштів на Kickstarter із ціллю зібрати $15 тисяч на виробництво фотокамер для миттєвих знімків, але вже через добу результати перевищили будь-які сподівання, стрибнувши до цифри 90 тисяч доларів.

Про це повідомляє Голос Америки.

"Jollylook – розкладний фотоапарат, виготовлений повністю з переробленого паперу та картону. Жодної електроніки – тільки папір, пара лінз і міні-картриджі для отримання миттєвих фотографій", - йдеться в публікації.

Компактний, з вінтажним дизайном, у вигляді акордеону, пристрій може бути як чудовим сувеніром, так і іграшкою для дітей. Один картридж дозволяє отримати 10 аналогових знімків, кольорових або чорно-білих. Картриджі від Fujifilm можна змінювати скільки завгодно разів.

Це також екологічно чистий продукт – виробники запевняють, що використовують менше матеріалів, ніж в упакуванні нормальної фотокамери. Корпус фотоапарата, витримка і діафрагма виготовлені зі щільного паперу і ламінованого картону. За словами розробників, камера настільки ж небезпечна для навколишнього середовища, як бананова шкірка.

Коштує пристрій усього $35, і користуватися ним можуть як дорослі, так і діти.

Розробники сконструювали та протестували багато прототипів, поки врешті отримали бажані результати. Зараз користувачеві достатньо натиснути на кнопку – і через кілька хвилин він триматиме в руках світлину з незабутнім моментом.

Кампанія збору коштів триватиме до початку березня. Випуск продукту запланований на червень 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-