На виставці в Лос-Анджелесі представили рюкзак з E-Ink дисплеєм

На виставці в Лос-Анджелесі представили рюкзак з E-Ink дисплеєм

Фото, відео
Укрінформ
Однією з найбільш цікавих новинок минулої виставки CES 2017 став незвичайний рюкзак від каліфорнійської компанії POP-I, на якому розташований E-Ink дисплей.

Про це повідомляє 4pda.ru.

"Екран може демонструвати будь-яке зображення, яке виведе на нього користувач, фотографію зі смартфона або улюблену картинку. Для того, щоб відправити на екран рюкзака зображення, необхідно завантажити мобільний додаток і вибрати потрібний знімок з бібліотеки. Підключення до пристрою здійснюється за допомогою Bluetooth. Дисплеї, що встановлюються в POP-I, є гнучкими і не розбиваються, що робить їх вдалим рішенням для використання в рюкзаку", - зазначається в публікації.

Рюкзаки будуть поставлятися в двох версіях з різними розмірами екрану - користувачам запропонують на вибір 10-дюймовий або більш компактний 4,7-дюймовий варіант. Повідомляється, що тривалість роботи дисплея становить до 30 днів без необхідності підзарядки.

Планується, що рюкзак буде доступний з шкіри і полотняної тканини. Заявлена вартість POP-I - від $100 до $400. Поставки почнуться в цьому році.

Фото: phonearena.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-