Стало відомо, хто представить Україну на Експо-2017 у Казахстані

Стало відомо, хто представить Україну на Експо-2017 у Казахстані

Укрінформ
Держенергоефективності спільно з Торгово-промисловою палатою України представлятимуть нашу країну на Міжнародній спеціалізованій виставці Експо-2017 "Енергія майбутнього", що відбудеться в місті Астана, (Казахстан).

Про це інформує прес-служба агентства у Facebook.

"Участь України в ЕКСПО 2017 – нагода заявити всьому світу про інвестиційні можливості та значні перспективи розвитку відновлюваної енергетики нашої країни. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України та Торгово-промислова палата України об’єднують зусилля для гідної презентації України", - йдеться у повідомленні.

Виставка присвячена загальносвітовому і водночас важливому для України тренду – розвитку відновлюваної енергетики. 

"Це буде перша участь країни на міжнародній виставковій арені після кількарічної перерви, тому потрібно максимально підготуватися для гідної презентації України, представлення значного інвестиційного потенціалу у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики. Такі широкомасштабні заходи світового рівня – найкраща нагода для залучення інвестицій, укладання взаємовигідних партнерських угод", - наголосив голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Під час виставки Україна буде презентувати найкращі законодавчі напрацювання, сучасне обладнання та матеріали у сфері енергоефективності та всіх напрямках відновлюваної енергетики: сонячній, вітровій, гідроенергетиці, вирощування енергетичних культур, виробництво теплової та електричної енергії з відходів сільського господарства тощо.

Як повідомлялося, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.11.2016 р. № 917-р. Мінекономрозвитку та Держенергоефективності визначено головними органами з питань підготовки та забезпечення участі України у виставці.

Розпорядником підготовки та участі країни у заході буде Торгово-промислова палата України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-