Представникам бізнесу презентували Всеукраїнську електронну платформу

Представникам бізнесу презентували Всеукраїнську електронну платформу

Укрінформ
У Сумах під час обласної інформаційно-практичної конференції для представників бізнесу відбулася презентація Всеукраїнської електронної платформи UP.me.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Організатори конференції презентували електронний майданчик як єдиний національний «цифровий» простір та зазначили, що зараз учасники системи вже розпочали другий етап реалізації, а саме – наповнення модулів платформи.

Долучитися до процесу можуть і представники бізнес-кіл. В області зареєстровано майже 49 тисяч суб’єктів малого та середнього підприємництва, а їх питома вага у загальному випуску продукції становить 76%.

За словами генерального директора Спілки підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств України В’ячеслава Биковця, Всеукраїнська електронна платформа дає можливості для розвитку малого і середнього бізнесу, оскільки електронні послуги поширяться на всі сфери економіки, де представлений бізнес. Ряд послуг, які пропонуватимуться, можуть також використовуватися і простими громадянами.

«Серед переваг такої системи – стимулювання внутрішнього ринку, якісне ділове спілкування підприємців, проведення розрахунків та миттєва оплата обраних товарів, ефективний пошук партнерів, відкритий обмін товарами і послугами, отримання кредитних ресурсів та інвестиційних вкладень», – зазначив він.

Голова Ради підприємців при Сумській облдержадміністрації Борис Коган підкреслив, що проект має зацікавити сумських підприємців, адже він дає хороший аналітичний зріз та цілісне бачення напрямків розвитку бізнесу.

Для ефективної реалізації ініціативи учасники конференції підписали резолюцію, де закріпили першочергові кроки, які спрямовані на підтримку та розвиток національного товаровиробника, сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, створення додаткових робочих місць, розвиток економіки в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-